La funció educativa de les famílies

 

 

Bona tarda a tothom!

Dilluns passat vam presentar la tercera de les jornades sobre la funció educativa de les famílies relacionada amb l’aprenentatge del llenguatge escrit i oral per alumnes de Primària.

La veritat és que estic molt contenta del resultat. Va ser un espai, on, entre tots i totes, vam compartir experiències i construir el coneixement.

Us adjunto, doncs, els “PDF” corresponents a les presentacions d’Educació Infantil i Primària. He reduït el pes del document per tal de poder-lo pujar, per tant, la qualitat no és molt bona…

He tingut un problema: el document de Primària té tantes infografies que pesava moltíssim encara que el reduís, així que he hagut de suprimir-les..però tranquils! la semana que ve les penjaré totes! també hi escriuré una mica d’explicació de cadascuna d’elles així tot s’entendrà més bé!

També veureu que hi algunes pàgines que són pràcticament iguals en ambdós documents. Aquest fet és degut a que hi ha aspectes que cal continuar treballant i seguir tenint en compte, sobretot a l’etapa de Cicle Inicial.

I ja ho sabeu.. per qualsevol cosa feu-me un correu o una trucada!

Espero que us agradin i sobretot.. que us ajudin i us sigui pràctic, papes i mames, a fer aquesta tasca tan bonica que feu!

 

funció_educativa_infantil

funcio_educativa_sense_infografies1

 Fins aviat.

Laia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *