El centre

Ni un despatx, ni una casa: un tercer espai.

El centre ara mateix és un despatx totalment adaptat per dur a terme qualsevol tipus d’intervenció dins el camp de la logopèdia i la psicologia de l’educació tant per nens, joves i adults i per les seves famílies.

El concepte de “tercer espai” s’utilitza en camps com el disseny i fa referència a trencar amb el què es té fins ara concebut com a despatx o botiga.

Es tracta de crear un espai que es trobi enmig del concepte clàssic que tenim a la ment sobre un centre de logopèdia. Hem volgut crear un lloc proper, acollidor, còmode i versàtil en el qual en un mateix espai obert es pugui treballar en molts llocs diferents: a l’escriptori, al terra, a l’estora, al sofà, estirats al “puff”, entre altres, a qual cosa ens permet moure'ns físicament per diferents espais al llarg d'una mateixa sessió. Un altre aspecte destacable és que el despatx té molta llum natural i es troba molt aïllat dels sons de l'entorn, aspecte que facilita la concentració en les diferents tasques proposades.


El què pretenem és que l'espai físic ajudi al desenvolupament de la intervenció: que la persona se senti segura i acollida des del primer moment i que aquest entorn ens permeti treballar el més i el millor possible des de la primera sessió.