Benvinguts i benvingudes!

Benvinguts i benvingudes al meu blog!

Sóc Laia Cardús i Parera, diplomada en Magisteri Educació Especial, Logopèdia i Màster en Psicologia de l’Educació. Des que vaig acabar la universitat he treballat en l’àmbit públic, concertat i privat i m’he format de manera permanent per tal d’acoseguir un objectiu: oferir cada dia una més i millor atenció possible a les persones que presenten dificultats relacionades amb el llenguatge, la comunicació, l’aprenentatge i el desenvolupament.

Fa força temps que volia tirar endavant projectes nous i personals i aquest blog pretén ser una part d’aquests: un espai per compartir recursos, opinions, veure diferents punts de vista i donar un espai on diferents professionals provinents de l’àmbit educatiu en general pugueu donar la vostra opinió en base a l’experiència i vivències que teniu.

També pretén ser un espai per familiars de persones que presentin algun tipus de dificultat relacionada amb els aspectes esmentats anteriorment: notícies, articles científics, enllaços, llocs web, entre altres per tal de que puguin obtenir una informació empírica i fiable sobre el tema que els interessi.

Només em queda dir-vos que espero que tothom, des del respecte, compartiu, comenteu, suggeriu i qüestioneu tots els temes que s’exposin en aquest blog.

Moltes gràcies per endavant!

Laia Cardús i Parera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *